Jump to content

Home

rcduggan

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Resolution
    1024x768

rcduggan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. rcduggan

    Config.ini

    Could somebody who got Zeroeditor working post their config.ini here? I want to see if there are any difference then mine (Zeroeditor doesn't work for me): Config.ini ----------------------------------------------- [default] startWindowed = 1 windowWidth = 1024 SkipLA = 1 windowHeight = 768 screenFormat = 0 refreshRate = 0 maximizeWindow = 0 includeProperties = 0 journalMode = 0 valueMode = 0 valueLevel = 2 handleException = 0 doMouse = 1 showMsg = 0 msgWidth = 300 EOLocalLocked = 0 DefNavSpeed = 5 LoadLastWorld = 0 UseLayers = 1 LayerWindowX = 832 LayerWindowY = 0 ConfirmExit = 1 EnableEncounterODFSearch = 1 LayerWindowAutoSwitchSelect = 1 LayerSelectAlwaysOnTop = 1 MinLayerWindowWidth = 545 MinLayerWindowHeight = 306 ShowGroupsAtStartup = 0 UseSlowcollision = 0 CheckWritableLayersAtLoad = 1 FlipModelX = 1
  2. I installed everything, created a level w/ that VideoMunge thing, and when I try to load Zeroeditor, it says "Zeroeditor has encountered an error and must close" that happens every time. how do i get it to work?
  3. okay, I'm having some issues here. I had to manually uninstall the game, and then reinstall it. So when I go to play the game, on the start screen is says Version 1.0. When I try to install the 1.1 patch, it says, "Star wars Battlefront II is already up-to-date. You don't need to install the patch" but the game says 1.0, and I have no fixes or new features from the new patch. What should I do?
  4. When I try to load Star Wars Battlefront II, it crashes to the desktop. I am trying to uninstall, and the install it again to see if this fixes the problem. But an error message pops up when I try to uninstall: ---------------------------------------------- >SetupDLL\SetupDLL.cpp (390) pAPP:Star Wars Battlefront II PVENDOR:LucasArts PGUID:3D374523-CFDE-461A-827E-2A102E2AB365 $11.0.0.28844 @Windows XP Service Pack 2 (2600) IE 6.0.2900.2180 |OKAY| ------------------------------------------------ When I click okay, another window pops up: Setup has experienced an error. Please do the following: -Close any running programs -Empty your temporary folder -Check your Internet connection (Internet-based Setups) Then try to run the Setup again. Error code: -5001 I did everything it said, but nothing worked. What should I do?
×
×
  • Create New...