Jump to content

Home

jacksanto

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Personal Information

  • Web Browser
    Mozilla Firefox
  • Favorite LucasArts Game
    Star wars Galatic Battlegrounds
  • Resolution
    1280x1024

jacksanto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. how do i make sabers?i heard you can make sabers....and map,and id enjoy both of them
  2. i havent played this game since the demo started messing with me....that was a long time ago. EDIT: i updated my drivers,and Academy to 1.0.1 and accidentally deleted the open GL files,now it works. Thanks for all the help guys!
  3. theres mods for this game now? And thanks for the site,now i can download my outdated-drivers Lol that core thing is better than Sis 630/730 right?If not then i DOWNGRADED my computer...
  4. an outdated card named Jaton 198PCI-64TV...
  5. ....i am very annoyed as to the fact that i have no idea if i have Opengl installed on my computer[im thinking it is as i found opengl32.dll in numerous folders]but i ALWAYS get this message JA: v1.0.0.0 win-x86 Aug 5 2003 Initialising zone memory ..... ----- FS_Startup ----- Current search path: F:\SW Jedi Acadamy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files) F:\SW Jedi Acadamy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files) F:\SW Jedi Acadamy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files) F:\SW Jedi Acadamy\GameData/base ---------------------- 23728 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec autoexec.cfg ...detecting CPU, found AMD w/ 3DNow! ------- Input Initialization ------- Skipping check for DirectInput Joystick is not active. ------------------------------------ ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- ------------------------------- ----- Client Initialization Complete ----- --- Common Initialization Complete --- Working directory: F:\SW Jedi Acadamy\GameData couldn't exec setlanguage.cfg Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL succeeded ...setting mode 4: 800 600 FS ...using desktop display depth of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...23 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...23 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (4) ...setting mode 3: 640 480 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created window@0,0 (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...23 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...23 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----- CL_Shutdown ----- ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem someone make it work plz?
×
×
  • Create New...