Jump to content

Home

DarkPrimus

Members
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Contact Information

  • Homepage
    http://

DarkPrimus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. I've been out of town for a while, but the error is still there. I've decided to post the whole damn message, see if you guys can't find something I'm missing... JA: v1.0.1.0 win-x86 Oct 24 2003 Initialising zone memory ..... ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\GameData\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files) E:\GameData\GameData/base ---------------------- 15346 files in pk3 files Running in restricted demo mode. ----- FS_Startup ----- Current search path: E:\GameData\GameData/demo ---------------------- 15346 files in pk3 files Couldn't load default.cfg
  2. I tried installing it again using both my drives, and neither worked. I also tried installing to different paths, to no avail.
  3. Well, I'll try installing it via my DVD-ROM drive, but I've been able to install other games just fine...
  4. Okay, now it gets weird. It is not a bootleg copy at all, right? Furthermore, when I take it back to the store where I got it, they test it, and... it works. Even though the console has the same error, they managed to load the start screen, make a character, and get through the opening cinematic (they Alt+F4'd before actual gameplay started). So, now I'm REALLY confused. The computer they were using, by their own admission, is several years older than mine, and inferior in every way. So why does it work on their computer, but not mine?
  5. That's what I'm planning on doing. And FYI, I checked my legitimate copy of Starcraft, and it is v1.05 right on install.
  6. I bought it used from a local video game store. All the other used games I've gotten there have been legit (and hard to find!)- I guess I got unlucky this time. I'll try installing the 1.01 patch and see if that doesn't help.
  7. A bootleg version? Oh, that's just peachy...
  8. The console says that my game is version 1.0.1.0 ... just like my game disc has "v1.01" printed on it.
  9. See the thread title. That's all the error message tells me- that default.cfg cannot be found. I've reinstalled the game several times, but nothing's changed. I cannot access single or multi-player; the game locks up on the loading screen, or on the main menu screen, depending on whether or not I start it in safe mode.
×
×
  • Create New...