Jump to content

Home

Search the Community

Showing results for tags 'buffer'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The International House of Mojo
    • General Discussion
  • The Lucasforums Archive
    • The Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Biography


Location


Interests


Occupation


Current Game


Web Browser


Favorite LucasArts Game


Resolution


Height in cm


Display name


Xbox Live GamerTag


PlayStation Network ID


Steam ID


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. Hi guy, I'm really new at this, but I've been having a problem I hope you can help me with I've had KoTOR and TSL for years, and I've played them through a million times on my old computer. But, the thing is, I've just recently bought a new computer, a laptop, and now with TSL I'm having a big problem! You know when you click 'stealth mode', and your character switches to that cool invisible effect look? I've seen and used it countless times on my old computer for TSL, but now on this new one it's got that silly yellow shield graphic instead. I've done some digging and from what I can tell, it looks like having the graphics option 'Frame Buffer Effects' enabled is responsible for the cool invisible effect, while not having it enabled creates that yellow shield sort of look. So, I'd like to enable it. But the problem is, it's greyed out! In the advanced options settings under graphics options, 'Frame Buffer Effects' is greyed out, and I can't tick the box. Next to it, 'Soft Shadows' is also greyed out and I can't enable it either. The shadows one isn't really bothering me, but I'd really like to be able to put Frame Buffer Effects on. I've looked for about a week now how to fix this, and I've come up with nothing. Also, editing the 'swkotor2' file in the game's program files folder doesn't appear to do anything. Can anyone help me with this, I'm at a total loss When I run the 'scan hardware' thing, it gives me this: [sWKotOR] ReportDateTime=21/05/2013 4:05:18 PM SysInfoVersion=v1.00.60 GameExists=1 GameVersion=v2.00.424 GameInstallLocation=C:\Program Files (x86)\LucasArts\SWKotOR2\ [OS] Name=WinXP Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2 Service Pack=None Status=Pass [swapFiles] ?:\pagefile.sys=0 [CPU] CPUCount=8 CPUSpeed=2195 CPUFamily=6 CPUModel=10 CPUStepping=9 CPUVendor=Intel CPUName= Intel® Core i7-3632QM CPU @ 2.20GHz Status=Pass [Memory] RAM=4096 Status=Pass [Disk Free Space] C: (NTFS), UNICODE=792.08GB D: (NTFS), UNICODE=3.00GB Status=Pass [CD-ROMs] DriveLetters=E:\ Drives= [Video] Video Card Name=Intel® HD Graphics 4000 Video Memory=2048 Desktop Resolution=1366x768x32 @ 60Hz DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904) OpenGL Version=4.0.0 - Build 9.18.10.3071 OpenGL Vendor=Intel OpenGL Renderer=Intel® HD Graphics 4000 Vid Card Status=Warning Vid Card Driver Status=Pass GL Status=Pass DX Status=Pass [Audio] Sound Card Name=Speakers / HP (IDT High Definition Audio CODEC) Status=Pass ;Game Options from swkotor2.ini [Display Options] FullScreen=1 Disable Movies=0 Disable Intro Movies=0 Sort Modules=1 Width=640 Height=480 BitsPerPixels=32 RefreshRate=60 [sound Options] Music Volume=85 Voiceover Volume=85 Sound Effects Volume=85 Movie Volume=85 Number 3D Voices=32 Number 2D Voices=32 2D3D Bias=1.00 Force Software=0 EAX=0 Sound Init=0 Disable Sound=0 [Graphics Options] V-Sync=0 Anisotropy=1 Frame Buffer=1 Anti Aliasing=0 Texture Quality=0 Grass=1 Soft Shadows=1 Shadows=1 Brightness=57 EnableHardwareMouse=1 FullScreen=0 [Game Options] UnlockedPlanetSongs=1 Enable Tooltips=1 Keyboard Camera Deceleration=2000.000000 Keyboard Camera Acceleration=500.000000 Keyboard Camera DPS=200.000000 TextureVariation=0 BodyVariation=0 AppearanceType=0 PCGender=0 GameCompleted=0 CurSithLord=0 Hide InGame GUI=0 Use Small Fonts=0 Hide Unequippable=0 Tutorial Popups=1 Subtitles=1 Mini Map=1 Floating Numbers=1 Status Summary=1 Enable Mouse Teleporting To Buttons=1 Mouse Sensitivity=44 Difficulty Level=1 Auto Level Up NPCs=0 Mouse Look=0 AutoSave=1 EnableScreenShot=0 Reverse Mouse Buttons=0 Reverse Ingame YAxis=0 Reverse Minigame YAxis=0 Combat Movement=1 TooltipDelay Sec=1 [config] firstrun=0 [Keymapping] Action286B=8 Action286A=7 Action285B=10 Action285A=9 Action284B=54 Action284A=51 Action283B=54 Action283A=51 Action282B=69 Action282A=73 Action281B=53 Action281A=76 Action280B=69 Action280A=73 Action268=52 Action265=58 Action264=57 Action263=43 Action262=85 Action261=84 Action260=83 Action259=82 Action258=81 Action257=80 Action256=79 Action255=78 Action254=77 Action253=31 Action245=75 Action244=55 Action243=67 Action242=74 Action241=87 Action240=56 Action239=68 Action238=82 Action236=83 Action234=81 Action232=80 Action230=79 Action228=78 Action226=77 Action225=70 Action224=90 Action223=31 Action222=25 Action221=24 Action220=29 Action219=28 Action218=42 Action217=87 Action216=65 Action215=63 Action214=60 Action213=62 Action212=61 Action211=66 Action210=59 Action209=71 Action208=89 Action207=72 Action206=30 Action205=55 Action204=67 [Autopause Options] End Of Combat Round=0 Mine Sighted=0 Enemy Sighted=1 Party Killed=1 Action Menu=0 New Target Selected=1 [Movies Shown] Movie10=0 Movie 9=0 Movie 8=0 Movie 7=0 Movie 6=0 Movie 5=0 Movie 4=0 Movie 3=0 Movie 2=0 Movie 1=0 Movie 0=4 Also, if it's any use whatsoever, my laptop is an HP Envy M6 1220TX, and it runs 64 Bit Windows 8. Please help me guys! Thank you
×
×
  • Create New...