Jump to content

Home

Search the Community

Showing results for tags 'crash'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The International House of Mojo
    • General Discussion
  • The Lucasforums Archive
    • The Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Biography


Location


Interests


Occupation


Current Game


Web Browser


Favorite LucasArts Game


Resolution


Height in cm


Display name


Xbox Live GamerTag


PlayStation Network ID


Steam ID


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 18 results

  1. My kids love this game so I had to figure out a fix. Existing fixes that others posted weren't working. Thanks to all the existing suggestions I found on several sites, plus four hours of trial and error, I was able to figure it out! 1. Go to the GLDirect page on SourceForge. Download gldirect5_opensource.zip. 2. Extract the contents. Go to the gldirect5\bin\release folder. 3. Copy opengl32.dll to your GameData folder. 4. Play the game!! Tested on Windows XP x86 with a Radeon HD 3850 AGP running Catalyst 10.11 drivers...Success!! Tested on Windows 7 x64 with a Radeon HD 4870 PCIe running Catalyst 10.11 drivers...Success!! Enjoy! 1/2/2012 Update: I installed the 11.12 ATI drivers and the problem seems to be resolved. If you are still experiencing this issue, make sure you have the latest drivers first.
  2. I recently bought Jedi Academy from Steam but when I ran it, it froze on the logo and after three clicks the game would crash. I tried install DirectGL5 or something but that didn't help either. I tried looking for the 1.01 update but it said that steam users already have that version as well as I couldn't find a download page. Please help! Any suggestions will be greatly appreciated.
  3. Hello fellow KotOR players. I'm afraid I have encountered a game breaking issue that I cannot find a fix for, no matter how hard I look for one. :/ Show spoiler (hidden content - requires Javascript to show) Everything went absolutely fine until I got to the bit where you bump into Malak on the way to the hangar on the Leviathan and discover your true identity. When the cutscene where Bastila starts talking begins playing, it lags really bad (plays a second of it, freezes for about 5-10 seconds, plays another second and so on), then crashes at a certain point. I figured the problem is with the non-video cutscene that follows where Revan takes off his mask, rather than the scene before it. Maybe the 3D environment surrounding Revan is too much for my laptop to load. I'm not sure though. I'm really desperate to find a solution. This is literally the most frustrating issue I've ever come across regarding this game, since that scene is the best part of the entire game storyline in my opinion (and it just got ruined like that by this ******* stupid crash ). Please, will you help a desperate fellow? Here, I'll give you 500 credits in return, it's all I have! (JK) I can't tell much about my system specs, since I'm no administrator and can't even run that configuration file in the game directory. I can tell you that my laptop runs Windows 7 though and that I took all kinds of measures to make the game compatible. Also, it's KotOR 1 (obviously), the CD-ROM version. I've already tried running that part of the game on the lowest graphics settings and windowed mode, I tried single core, multi core... everything I could think of. I turned hardware mouse off, grass off (not that it would help); disabled vertex buffer objects, frame buffer effects, etc etc etc. I figured disabling movies would not help because the scene causing the problem is not a video file, but as I said, that is just my mere speculation. Thank you sooooooooo much in advance if you help me out. (500 credits was it? )
  4. So I've decided to take my copy of KotOR 1 (CD version) out of my dusty old collection to play it again for the nostalgia, and I was faced with two options: I could play it on my dusty old PC (running Win XP SP2) as I have in the past, or try to play it on my new school laptop (Win 7, and I won't be administrator on it till I get my final grades, so another year to go :'( ). I'm tired of playing games on my PC though, as it is so bad I have to play them on the lowest settings (IF I can play them in the first place). It can still run the game without bugs from start to finish on those low settings fine, but I can't bear the low quality anymore. I installed the game onto a portable USB hard drive so I can run it on my laptop, considering I can't install anything on it without administrator privileges. It runs amazingly well on the highest settings, but then I ran into the problem of not being able to load my save files (except autosaves). I searched all kinds of forums, which all said to delete the 'currentgame', 'futuregame', 'gameinprogress' and 'temp' folders from the game directory. I did so and everything worked completely fine, until I got to Dantooine. I found two areas in the game so far that my laptop cannot load (Jedi Enclave and the Grove), as it crashes on the loading screen every time with an error message saying 'swkotor.exe stopped working'. As you would expect, I decided I would save and switch over to my PC every time before entering those areas, then save and switch back to my laptop after exiting them, but I ran into yet ANOTHER problem (life just isn't that easy, right). Turns out it cannot load save files on my laptop that I have saved from my PC. Any suggestions? I have literally tried everything I found and nothing worked after hours of Google searching. I really love this game. ;-;
  5. Hi helloes. I just took KotOR 1 off the shelf and dusted it in a nostalgia moment and figured I'd give it a try. Game is patched to the 1.03. I've tested the game twice now, first time with setting my own graphics settings and the second time without touching them at all from default. Crashed firstly in the room with the very first two sith, after combat ended. Second crash is just after, where the grenade is popped at the soldiers. On combat initiation this time as I pop a grenade over to the 3 remaining sith. First crash I manually selected my character, second time I randomly selected one and had the auto features work their magic. I'll be trying the game one more time to see if I can at all get off the Endar Spire. *edit* Tried one more time, changed down resolution to 800 x 600, picked up the pace to test something but now characters and certain objects like doors etc turned black, crashed after killing the 3 remaining sith after the grenade scene on Endar Spire. *edit 2* I tried running it again and setting CPU affinity for the game to one cpu only, I got about a few metres further this time as I got to kill the 3 sith aaand the 2 next that follow after the grenade scene. Crashed as I started looting. *edit 3* It could be graphics related, there's a image attached just below with what happened once I tried again to start a game, it's similar to the black doors etc. http://www.home.no/mythos/gfx_issue.jpg -Z Specs: [sWKotOR] ReportDateTime=17.02.2009 03:41:29 SysInfoVersion=v1.00.60 GameExists=1 GameVersion=v1.03.514077 GameInstallLocation=C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR\ [OS] Name=WinXP Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 3 Service Pack=Service Pack 3 Status=Pass [swapFiles] C:\pagefile.sys=2046 C:\pagefile.sys=2046 [CPU] CPUCount=2 CPUSpeed=3013 CPUFamily=15 CPUModel=3 CPUStepping=3 CPUVendor=AMD CPUName=AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ Status=Pass [Memory] RAM=2048 Status=Pass [Disk Free Space] C: (NTFS), UNICODE=139.24GB D: (NTFS), UNICODE=207.79GB E: (NTFS), UNICODE=214.07GB Status=Pass [CD-ROMs] DriveLetters=F:\,G:\ Drives=LITE-ON DVDRW LDW-851S [Video] Video Card Name=NVIDIA GeForce GTX 260 Video Memory=1024 Desktop Resolution=1280x1024x32 @ 75Hz DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904) OpenGL Version=2.1.2 OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation OpenGL Renderer=GeForce GTX 260/PCI/SSE2/3DNOW! NVidia Driver=6.14.11.8120 Vid Card Status=Warning Vid Card Driver Status=Pass GL Status=Pass DX Status=Pass [Audio] Sound Card Name=Primær lyddriver Status=Pass ;Game Options from swkotor.ini [sound Options] Sound Init=0 Music Volume=85 Voiceover Volume=85 Sound Effects Volume=85 Movie Volume=100 Force Software=0 EAX=2 Disable Sound=0 Number 3D Voices=16 Number 2D Voices=24 Environment Effects Level=0.60 2D3D Bias=1.50 Environment Effects=1 Environment Effects Nonstreaming=1 Environment Effects Streaming=1 [Game Options] GUIsInScreenShot=1 EnableScreenShot=0 Reverse Mouse Buttons=0 Hide InGame GUI=0 Use Small Fonts=0 Keyboard Camera Deceleration=2000.000000 Keyboard Camera Acceleration=500.000000 Keyboard Camera DPS=200.000000 Hide Unequippable=0 Tutorial Popups=1 Subtitles=1 Mini Map=1 Floating Numbers=1 Status Summary=1 Enable Mouse Teleporting To Buttons=1 Mouse Sensitivity=33 Auto Level Up NPCs=0 Mouse Look=0 AutoSave=1 Reverse Minigame YAxis=1 Combat Movement=1 Enable Tooltips=1 Difficulty Level=1 TooltipDelay Sec=1.000000 Memory Access=1 Memory Level=1 Disable Movies=0 [Movies Shown] Movie 0=16 Movie 1=0 Movie 2=0 Movie 3=0 Movie 4=0 Movie 5=0 Movie 6=0 Movie 7=0 Movie 8=0 Movie 9=0 Movie10=0 [Alias] HD0=.\ OVERRIDE=.\Override TEMP=.\Temp MODULES=.\Modules LOGS=.\Logs LOCALVAULT=.\LocalVault DMVAULT=.\DMVault SERVERVAULT=.\ServerVault STREAMMUSIC=.\StreamMusic TEMPCLIENT=.\Tempclient SAVES=.\saves CURRENTGAME=.\currentgame TEXTUREPACKS=.\texturepacks STREAMWAVES=.\StreamWaves [Graphics Options] V-Sync=0 Anisotropy=1 Frame Buffer=0 Anti Aliasing=0 Texture Quality=2 Emitters=1 Grass=1 Soft Shadows=0 Shadows=1 Brightness=57 EnableHardwareMouse=1 FullScreen=1 RefreshRate=75 Width=1024 Height=768 [Autopause Options] Mine Sighted=1 End Of Combat Round=0 Enemy Sighted=1 Party Killed=1 Action Menu=0 New Target Selected=1 [config] firstrun=0 [Keymapping] Action286B=8 Action286A=7 Action285B=10 Action285A=9 Action284B=54 Action284A=51 Action283B=54 Action283A=51 Action282B=69 Action282A=73 Action281B=53 Action281A=76 Action280B=69 Action280A=73 Action265=52 Action264=57 Action263=43 Action262=85 Action261=84 Action260=83 Action259=82 Action258=81 Action257=80 Action256=79 Action255=78 Action254=77 Action253=31 Action245=75 Action244=55 Action243=67 Action242=74 Action241=87 Action240=56 Action239=68 Action238=82 Action236=83 Action234=81 Action232=80 Action230=79 Action228=78 Action226=77 Action225=70 Action224=90 Action223=31 Action222=25 Action221=24 Action220=29 Action219=28 Action218=42 Action217=87 Action216=65 Action215=63 Action214=62 Action213=60 Action212=61 Action211=66 Action210=59 Action209=71 Action208=89 Action207=72 Action206=30 Action205=55 Action204=67
  6. Hi everyone, I have the Star Wars. Knights of the Old Repulic 1 and 2. The 1st works fine, with no crashes. But the 2nd part (The Sith Lords) crashes every time after I choose my character and then click on Play. I hear the alarm sound, then the game crashes. I tried combatibility changes (Windwos 7, Vista, XP 2-3, but it does not solve the problem. I also tried the windowed mode but then the gmae still does not work. And I also disabled movies using the notepad. I have 800x600 resolitions set. My computer's default is 1440x900 I have Windwows 7. And an Intel GMA driver I would appreciate if you can help me solving the crash. I rellay liket the Part one, and of course, i would really like to play the Sith Lords, too.
  7. Hello! I bought this game a long time ago with "Star Wars: The Best of PC" bundle. It already is the 1.05 version. My problem is that every single time I play the Empire campaign it crashes during the opening cutscene of "Subjugating Geonosis". Curiously only the video card shuts down, I can hear the game running in the background but I can't do anything except reset the whole thing. Nothing I tried (re-install, modify video settings) can cure this problem and I haven't found any solutions online. I have Windows 7 x64, NVIDIA GeForce 9600 GT with newest drive.
  8. Hi.I started playng JKA again and i'm playng in my friend's server but sometimes it crashes and i get the following error: 149817 files in pk3 files Shutting down OpenGL subsystem ERROR: no shader files found It doesn't happen every time i try to join and it's random but other servers go alright.Another friend has the same problems sometimes with other servers.And i tryed to play without any mods so i am pretty sure that a mod wouldn't be the problem. Does someone know why this is happening?Thank's in advance! Edit:I think that i solved the issue by deleting the folder that the server had created in my GameData folder.
  9. After a long period of nostalgia, I finally broke down and bought KOTOR 1 & 2 on steam and sat down to play though each. I'm currently about 18 hours into KOTOR 1 when I keep hitting the same crash over and over again. Immediately after the first fight with Malak on the Leviathan, where , my game consistantly crashes to the desktop and stops responding. Full details are in the spoiler tags below: The cutscenes play, I get a brief glimpse of my PC, Carth, and strangely enough Bastila on the bridge of the Hawk, before it crashes and stops responding. I have no idea if Bastila appearing on the bridge is actually part of the crash or if she disappears when the game actually loads correctly. I've tried restarting my computer a couple times now, my graphics drivers are up to date, I've reloaded saves before and after the fight at least 3 times each, tried switching to Carth before heading back to the Hawk, and disabling any and all mods I'm running. I've also disabled hardware mouse, AA, AF, sound, and movies and I still always crash at the same point. I'd like to think that there's SOMETHING I haven't tried that will allow me to finish my playthrough, but I have yet to come across anything. Also, here are my system specs, in case it makes a difference: [sWKotOR] ReportDateTime=8/14/2013 5:56:02 PM SysInfoVersion=v1.00.60 GameExists=1 GameVersion=v1.03.514077 GameInstallLocation=C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\swkotor\ [OS] Name=Win9x Version=Windows 9X v6.1 build 7601 Service Pack 1 Service Pack=None Status=Fail [swapFiles] ?:\pagefile.sys=0 [CPU] CPUCount=4 CPUSpeed=800 CPUFamily=15 CPUModel=10 CPUStepping=0 CPUVendor=AMD CPUName=AMD Phenom II X4 960T Processor 800MHz Status=Fail [Memory] RAM=4096 Status=Pass [Disk Free Space] C: (NTFS), UNICODE=24.79GB Status=Pass [CD-ROMs] DriveLetters=D:\,E:\ Drives= [Video] Video Card Name=RDPDD Chained DD Video Memory=4096 Desktop Resolution=0x0x0 DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904) OpenGL Version=4.3.0 OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation OpenGL Renderer=GeForce GTX 550 Ti/PCIe/SSE2 NVidia Driver=(null) Vid Card Status=Warning Vid Card Driver Status=Fail GL Status=Pass DX Status=Pass [Audio] Sound Card Name=LCD TV-1 (NVIDIA High Definition Audio) Status=Pass ;Game Options from swkotor.ini [sound Options] Sound Init=0 Music Volume=85 Voiceover Volume=85 Sound Effects Volume=85 Movie Volume=100 Force Software=0 EAX=0 Disable Sound=1 Number 3D Voices=16 Number 2D Voices=24 Environment Effects Level=0.60 2D3D Bias=0.50 Environment Effects=1 Environment Effects Nonstreaming=1 Environment Effects Streaming=1 [Game Options] GUIsInScreenShot=1 EnableScreenShot=0 Reverse Mouse Buttons=0 Hide InGame GUI=0 Use Small Fonts=0 Keyboard Camera Deceleration=2000.000000 Keyboard Camera Acceleration=500.000000 Keyboard Camera DPS=200.000000 Hide Unequippable=0 Tutorial Popups=1 Subtitles=1 Mini Map=1 Floating Numbers=1 Status Summary=1 Enable Mouse Teleporting To Buttons=1 Mouse Sensitivity=33 Auto Level Up NPCs=0 Mouse Look=0 AutoSave=1 Reverse Minigame YAxis=0 Combat Movement=1 Enable Tooltips=1 Difficulty Level=1 TooltipDelay Sec=1.000000 Memory Access=1 Memory Level=1 Disable Movies=1 [Movies Shown] Movie 0=0 Movie 1=0 Movie 2=8 Movie 3=0 Movie 4=22 Movie 5=8 Movie 6=0 Movie 7=0 Movie 8=0 Movie 9=0 Movie10=0 [Alias] HD0=.\ OVERRIDE=.\Override TEMP=.\Temp MODULES=.\Modules LOGS=.\Logs LOCALVAULT=.\LocalVault DMVAULT=.\DMVault SERVERVAULT=.\ServerVault STREAMMUSIC=.\StreamMusic TEMPCLIENT=.\Tempclient SAVES=.\saves CURRENTGAME=.\currentgame TEXTUREPACKS=.\texturepacks STREAMWAVES=.\StreamWaves [Graphics Options] RefreshRate=60 Height=768 Width=1024 V-Sync=0 Anisotropy=16 Frame Buffer=1 Anti Aliasing=8 Texture Quality=2 Emitters=1 Grass=1 Soft Shadows=1 Shadows=1 Brightness=57 EnableHardwareMouse=0 FullScreen=1 Disable Vertex Buffer Objects=1 [Autopause Options] Mine Sighted=1 End Of Combat Round=0 Enemy Sighted=1 Party Killed=1 Action Menu=0 New Target Selected=1 [config] firstrun=0 [Keymapping] Action286B=8 Action286A=7 Action285B=10 Action285A=9 Action284B=54 Action284A=51 Action283B=54 Action283A=51 Action282B=69 Action282A=73 Action281B=53 Action281A=76 Action280B=69 Action280A=73 Action265=52 Action264=57 Action263=43 Action262=85 Action261=84 Action260=83 Action259=82 Action258=81 Action257=80 Action256=79 Action255=78 Action254=77 Action253=31 Action245=75 Action244=55 Action243=67 Action242=74 Action241=87 Action240=56 Action239=68 Action238=82 Action236=83 Action234=81 Action232=80 Action230=79 Action228=78 Action226=77 Action225=70 Action224=90 Action223=31 Action222=25 Action221=24 Action220=29 Action219=28 Action218=42 Action217=87 Action216=65 Action215=63 Action214=62 Action213=60 Action212=61 Action211=66 Action210=59 Action209=71 Action208=89 Action207=72 Action206=30 Action205=55 Action204=67 I don't see how my hardware would make a difference, since the game has run with minimal crashes up to this point, but there is the info nonetheless. So, is there ANYTHING I can do to make this game work?
  10. KOTOR 2 randomly freezes after about 10-20 mins. of playing. Please help me solve this problem, I really want to play this game!!! Thanks in advance Here are my system specs: [sWKotOR] ReportDateTime=27/12/2012 6:59:17 PM SysInfoVersion=v1.00.60 GameExists=1 GameVersion=v2.00.424 GameInstallLocation=C:\Program Files (x86)\LucasArts\SWKotOR2\ [OS] Name=WinXP Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2 Service Pack=Service Pack 2 Status=Pass [swapFiles] ?:\pagefile.sys=0 [CPU] CPUCount=1 CPUSpeed=2700 CPUFamily=6 CPUModel=7 CPUStepping=10 CPUVendor=Intel CPUName=Pentium® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz Status=Pass [Memory] RAM=1024 Status=Pass [Disk Free Space] C: (NTFS), UNICODE=221.11GB Status=Pass [CD-ROMs] DriveLetters=D:\,F:\,H:\ Drives= [Video] Video Card Name=RDPDD Chained DD Video Memory=2048 Desktop Resolution=0x0x0 DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904) OpenGL Version=2.1.2 OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation OpenGL Renderer=GeForce 7100 / nForce 630i/PCI/SSE2 NVidia Driver=(null) Vid Card Status=Warning Vid Card Driver Status=Fail GL Status=Pass DX Status=Pass [Audio] Sound Card Name=Speakers (Realtek High Definition Audio) Status=Pass ;Game Options from swkotor2.ini [Display Options] FullScreen=1 Disable Movies=0 Disable Intro Movies=0 Sort Modules=1 Width=640 Height=480 BitsPerPixels=32 RefreshRate=60 [sound Options] Number 3D Voices=32 Number 2D Voices=32 2D3D Bias=1.00 Force Software=0 EAX=0 Sound Init=0 Disable Sound=0 [Graphics Options] EnableHardwareMouse=1 FullScreen=0 [Game Options] TooltipDelay Sec=1 [config] firstrun=0
  11. Hi, I have downloaded and installed SW:BII using the instructions and download link shown in video. I ran the batch file to get all the files, however near the ned it came up with some error about something or other, and asked me if I wanted to fix it in a .zip folder. I said yes and continued, however when I try and run BattlefrontII.exe in the 'GameData' folder, it opens a black fullscreen window which promptly closes about 3 seconds later. I have tried fixes involving headphones and microphones in the jacks and none of them have worked for me. I am running Windows 7 on a quad-core PC. Can anyone help? Cheers, Curly
  12. When playing through TSL I have gotten stuck on Onderon due to the game crashing on the loading screen just after getting Dhagon Ghent out of holding. Loading earlier works, and I have worked my way back there from my previous save and get the error again, the game simply crashes in the standard windows way. In terms of specs I am running a windows 7 system with an nvidia geforce gtx550ti, if that is incompatible.
  13. Ive done all the patches all of my stuff is updated like my graphics driver and ive downloaded the new patches all of my stuff is like it should be I dont know what else to do I'm using compatibly mode windows xp service pack 3. Heres my info stuff. [sWKotOR] ReportDateTime=4/17/2011 3:11:14 PM SysInfoVersion=v1.00.60 GameExists=1 GameVersion=v2.10.427 GameInstallLocation=C:\Program Files (x86)\LucasArts\SWKotOR2\ [OS] Name=WinXP Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2 Service Pack=Service Pack 2 Status=Pass [swapFiles] ?:\pagefile.sys=0 [CPU] CPUCount=1 CPUSpeed=2194 CPUFamily=6 CPUModel=7 CPUStepping=10 CPUVendor=Intel CPUName=Intel® Celeron® CPU 900 @ 2.20GHz Status=Pass [Memory] RAM=1024 Status=Pass [Disk Free Space] C: (NTFS), UNICODE=76.38GB Status=Pass [CD-ROMs] DriveLetters=D:\,E:\ Drives=hp DVDRAM GT30L ATA Device [Video] Video Card Name=RDPDD Chained DD Video Memory=1024 Desktop Resolution=1366x768x32 @ 60Hz DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904) OpenGL Version=2.1.0 - Build 8.15.10.2302 OpenGL Vendor=Intel OpenGL Renderer=Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family Vid Card Status=Warning Vid Card Driver Status=Pass GL Status=Pass DX Status=Pass [Audio] Sound Card Name=@oem8.inf,%hcwhdpvr.devicedesc%;Hauppauge HD PVR Capture Device Status=Pass ;Game Options from swkotor2.ini [Display Options] FullScreen=1 Disable Movies=0 Disable Intro Movies=0 Sort Modules=1 Width=640 Height=480 BitsPerPixels=32 RefreshRate=60 [sound Options] Music Volume=85 Voiceover Volume=85 Sound Effects Volume=85 Movie Volume=85 Number 3D Voices=16 Number 2D Voices=24 2D3D Bias=0.50 EAX=0 Sound Init=0 Disable Sound=0 Force Software=1 [Graphics Options] Disable Vertex Buffer Objects=1 Anisotropy=1 Frame Buffer=0 Grass=0 Soft Shadows=0 Shadows=0 Brightness=57 EnableHardwareMouse=1 FullScreen=0 RefreshRate=60 Width=800 Height=600 V-Sync=0 Texture Quality=0 Anti Aliasing=0 Emitters=1 [Game Options] UnlockedPlanetSongs=1 Enable Tooltips=1 Keyboard Camera Deceleration=2000.000000 Keyboard Camera Acceleration=500.000000 Keyboard Camera DPS=200.000000 TextureVariation=0 BodyVariation=0 AppearanceType=0 PCGender=0 GameCompleted=0 CurSithLord=0 Hide InGame GUI=0 Use Small Fonts=0 Hide Unequippable=0 Tutorial Popups=1 Subtitles=1 Mini Map=1 Floating Numbers=1 Status Summary=1 Enable Mouse Teleporting To Buttons=1 Mouse Sensitivity=44 Difficulty Level=0 Auto Level Up NPCs=0 Mouse Look=0 AutoSave=1 EnableScreenShot=0 Reverse Mouse Buttons=0 Reverse Ingame YAxis=0 Reverse Minigame YAxis=0 Combat Movement=1 TooltipDelay Sec=1 Disable Movies=0 [config] firstrun=0 [Keymapping] Action286B=8 Action286A=7 Action285B=10 Action285A=9 Action284B=54 Action284A=51 Action283B=54 Action283A=51 Action282B=69 Action282A=73 Action281B=53 Action281A=76 Action280B=69 Action280A=73 Action268=52 Action265=58 Action264=57 Action263=43 Action262=85 Action261=84 Action260=83 Action259=82 Action258=81 Action257=80 Action256=79 Action255=78 Action254=77 Action253=31 Action245=75 Action244=55 Action243=67 Action242=74 Action241=87 Action240=56 Action239=68 Action238=82 Action236=83 Action234=81 Action232=80 Action230=79 Action228=78 Action226=77 Action225=70 Action224=90 Action223=31 Action222=25 Action221=24 Action220=29 Action219=28 Action218=42 Action217=87 Action216=65 Action215=63 Action214=60 Action213=62 Action212=61 Action211=66 Action210=59 Action209=71 Action208=89 Action207=72 Action206=30 Action205=55 Action204=67 [Autopause Options] End Of Combat Round=0 Mine Sighted=0 Enemy Sighted=1 Party Killed=1 Action Menu=0 New Target Selected=1 [Movies Shown] Movie10=0 Movie 9=0 Movie 8=0 Movie 7=0 Movie 6=0 Movie 5=0 Movie 4=0 Movie 3=0 Movie 2=0 Movie 1=0 Movie 0=4
  14. I'm with Ati radeon Hd 3650.The game crashes only on t1_sour and the second mission with the jawas.I did the fix,but now it crashes wen i click singleplayer or multyplayer.Update or not still crashes.I'm on XP.Please help me! PS:I played the game 1 year ago and it crashed only on the cinematic on t1_sour but i could skip it.
  15. Hey people, bought a used copy of KOTOR 2, installed it without problems and everything works...right up until level 1 begins. Specifically, I go through the character creation, the first movie plays, level begins but there's no picture or anything. I get a few sounds and music from the game before it crashes, with the typical Vista error msg: "KOTOR 2 has stopped working properly and needs to close. Windows will let you know when a solution is available." I've run through the research and the forums, tried all the fixes that were applicable to my problem and system; mss32.dll fix, adjusted graphics settings, set the game compatibility for Windows XP SP2, etc. I run a Vista-32 bit Sony Vaio, with all the updates and newest drivers, I have an Intel 956 Chipset w/ accelerated media graphics driver (worked fine for KOTOR 1 and similar games), my RAM is great and my hard drive has enough space for another OS and then some. Someone rescue me please!
  16. I have installed Star Wars: Knights of the Old Republic II - The Sith Lords onto my 32-bit Windows Vista computer with recommended specs almost across the board, with the exception of my graphics card, which meets minimum requirements. I have already replaced the mss32.dll file with a working one and done the same with the Kotor2.exe file. Now, the game starts up great, but I can't seem to make it past the opening cutscene without the program crashing on me. it always gives me this message of "Star Wars: Knights of the Old Republic - The Sith Lords has stopped working" and exits the program, forcing me to my home screen. what can I do to fix this?
  17. Hello. I've been having nonstop crashes after the first movie (before Peragus). I've done all the typical things (drivers, lower settings, OS updates, official patches, etc..). Also, I've done the things explained in this thread: http://www.lucasforums.com/showthread.php?t=148276 My box's specs are as follows: ------------------ System Information ------------------ - Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp.080413-2111) - Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5250 @ 1.50GHz (2 CPUs) - Memory: 1014MB RAM - Card name: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family - Display Memory: 256.0 MB - Driver Version: 6.14.0010.5029 (English) I've never been so frustrated trying to get TSL to work on this. Perhaps a save after the tutorial would be a solution?
  18. Hello, I have quite a problem. In kotor, while in the lower city in Taris, my game always crashes after the cutscene with Calo Nord in the second apartments. In addition, in the undercity, after killing all the rakghouls present in the area before entering the sewers, the game crashes as well. I have tried to surpass these matters in a number of ways, but I'm kind of a noob in solving this kind of issue. No matter how basic it is, I probably didn't do it, so please explain all you can. I have installed patch 1.03, the so called patch 1.04 mod (basically a compilation of other mods), the CAT 4.2 fix for the constant crashes (you know, the removal of the atioglxx.dl_ file from the CAT exe. and it's expansion in the kotor install folder.). I'm running Windows Vista 32-bit home premium. If I missed something, please tell me. As said before, I don't do a lot of this. Here is the scan hardware: [sWKotOR] ReportDateTime=27-03-2009 21:34:11 SysInfoVersion=v1.00.60 GameExists=1 GameVersion=v1.03.514077 GameInstallLocation=C:\Program Files\LucasArts\SWKotOR\ [OS] Name=WinXP Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2 Service Pack=Service Pack 2 Status=Pass [swapFiles] ?:\pagefile.sys=0 [CPU] CPUCount=1 CPUSpeed=2200 CPUFamily=6 CPUModel=15 CPUStepping=13 CPUVendor=Intel CPUName=Intel® Core2 Duo CPU E4500 @ 2.20GHz Status=Pass [Memory] RAM=1024 Status=Pass [Disk Free Space] C: (NTFS), UNICODE=61.08GB D: (NTFS), UNICODE=865MB K: (NTFS), UNICODE=33.75GB Status=Pass [CD-ROMs] DriveLetters=E:\ Drives=HL-DT-ST DVD-RW GSA-H60L [Video] Video Card Name= Video Memory=2048 Desktop Resolution=1680x1050x32 @ 60Hz DirectX=DirectX (9.0+) (4.09.00.0904) OpenGL Version=2.1.2 OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation OpenGL Renderer=GeForce 8400 GS/PCI/SSE2 NVidia Driver=6.14.11.8208 Vid Card Status=Warning Vid Card Driver Status=Pass GL Status=Pass DX Status=Pass [Audio] Sound Card Name=@oem38.inf,%cx885.m71d3%;Hauppauge WinTV HVR-1200 (Model 71xxx, Hybrid DVB-T, No FP) Status=Pass ;Game Options from swkotor.ini [sound Options] Sound Init=0 Music Volume=85 Voiceover Volume=85 Sound Effects Volume=85 Movie Volume=100 Force Software=1 EAX=0 Disable Sound=0 Number 3D Voices=16 Number 2D Voices=24 Environment Effects Level=0.60 2D3D Bias=1.50 Environment Effects=1 Environment Effects Nonstreaming=1 Environment Effects Streaming=1 [Game Options] GUIsInScreenShot=1 EnableScreenShot=0 Reverse Mouse Buttons=0 Hide InGame GUI=0 Use Small Fonts=0 Keyboard Camera Deceleration=2000.000000 Keyboard Camera Acceleration=500.000000 Keyboard Camera DPS=200.000000 Hide Unequippable=0 Tutorial Popups=1 Subtitles=1 Mini Map=1 Floating Numbers=1 Status Summary=1 Enable Mouse Teleporting To Buttons=1 Mouse Sensitivity=33 Auto Level Up NPCs=0 Mouse Look=0 AutoSave=1 Reverse Minigame YAxis=0 Combat Movement=1 Enable Tooltips=1 Difficulty Level=1 TooltipDelay Sec=1.000000 Memory Access=1 Memory Level=1 Disable Movies=0 [Movies Shown] Movie 0=112 Movie 1=0 Movie 2=0 Movie 3=0 Movie 4=0 Movie 5=0 Movie 6=0 Movie 7=0 Movie 8=0 Movie 9=0 Movie10=0 [Alias] HD0=.\ OVERRIDE=.\Override TEMP=.\Temp MODULES=.\Modules LOGS=.\Logs LOCALVAULT=.\LocalVault DMVAULT=.\DMVault SERVERVAULT=.\ServerVault STREAMMUSIC=.\StreamMusic TEMPCLIENT=.\Tempclient SAVES=.\saves CURRENTGAME=.\currentgame TEXTUREPACKS=.\texturepacks STREAMWAVES=.\StreamWaves [Graphics Options] V-Sync=1 Anisotropy=2 Frame Buffer=1 Anti Aliasing=2 Texture Quality=2 Emitters=1 Grass=1 Soft Shadows=1 Shadows=1 Brightness=57 EnableHardwareMouse=1 FullScreen=1 RefreshRate=75 Width=1280 Height=1024 [Autopause Options] Mine Sighted=1 End Of Combat Round=0 Enemy Sighted=1 Party Killed=1 Action Menu=0 New Target Selected=1 [config] firstrun=0
×
×
  • Create New...