Jump to content

Home

Search the Community

Showing results for tags 'installed'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The International House of Mojo
    • General Discussion
  • The Lucasforums Archive
    • The Archive

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Biography


Location


Interests


Occupation


Current Game


Web Browser


Favorite LucasArts Game


Resolution


Height in cm


Xbox Live GamerTag


PlayStation Network ID


Steam ID


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 1 result

  1. This game has always worked fine with me, but then one day, I turn it on and when it gets to the main screen where you select to start a new game, etc. the screen will start to flicker, the music is jerky, and it is very hard to choose any option. I did manage to get to the load screen, which hasn't got any errors whatsoever and works like a charm, and in game it's all fine, but when the game is paused once again the sound becomes glitchy and the words e.g options, quit, don't appear. It is also jerky, making it impossiblr to unpause or quit the game without minimising and quitting manually. When i tried to reinstall the game by first uninstalling it I got this message: "%s is not installed on your system!" So i manually deleted all files and tried to install it again but i was greeted with a similar message and told to go into the cd itself and find the installer, which worked but is kinda unusual. Any suggestions?
×
×
  • Create New...