Jump to content

Home

Search the Community

Showing results for tags 'freeze'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • The International House of Mojo
    • General Discussion
  • The Lucasforums Archive
    • The Archive

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


About Me


Biography


Location


Interests


Occupation


Current Game


Web Browser


Favorite LucasArts Game


Resolution


Height in cm


Display name


Xbox Live GamerTag


PlayStation Network ID


Steam ID


Homepage


ICQ


AIM


Yahoo


MSN


Skype

Found 3 results

  1. Hello, First of all, I play this game maniacally. I always put the same amount of troops on and over each planet and make sure to have full amount of money before starting a key mission. Every time a new tech level-up is unlocked. I give all map centered planets back to the enemy forces to level up peripheral planets thanks to enemy forces attacks. Sometimes it takes time and skills to wait for the enemy to mass enough troops, and forces them to attack a specific planet. At the same time, i am sending an army on the attacked planet while the enemy forces are on the way. Some kind of "Planetary Bait-Trap". Doing so, Most of the time, I reach 1500 galactic days before starting the "Jabiiim Mission"! But le'ts go back to my bug. I have Empire At War Gold Pack and I have a weird problem. On the game Star Wars Empire At War, either I play the Empire or the Rebellion, Campaign Mode, I have some kind of lag or freezing on the Galactic map after a while of playing. The lag happens on the Galactic map, Campaign Mode only. I don't have any lags on land or space battles during campaign, skirmish mode, conquest mode, etc... I have the game patched on Version 1.05. The lag doesn't start at the beginning of the game. It starts after a few hundred galactic days. Sometimes, it vanishes by itself after doing a specific mission (for instance "capture "Mon Calamari"), then it restarts later at a different time. The strength of lags/freezing is variable. Once, I also had a bug on a Kuat Space Battle, Empire side being attacked by rebellion. Enemy forces were stuck at the top of the map, not even willing to attack my bases, and after a while freely kicking their ships one by one, I couldn't select my own space ships neither on the Kuat map, nor on the Galactic map after the battle ended miraculously... I know this game is old and it would be a miracle to see another patch, however, does anyone have an idea how to stop these galactic lags? It ruins the fun of building and preparing planets. I have a 2014 laptop with this spec, powerful enough to run this game on full settings without a problem: NVIDIA GT740M 4go RAM i5 4200U 2.30GHz Thanks in advance.
  2. KOTOR 2 randomly freezes after about 10-20 mins. of playing. Please help me solve this problem, I really want to play this game!!! Thanks in advance Here are my system specs: [sWKotOR] ReportDateTime=27/12/2012 6:59:17 PM SysInfoVersion=v1.00.60 GameExists=1 GameVersion=v2.00.424 GameInstallLocation=C:\Program Files (x86)\LucasArts\SWKotOR2\ [OS] Name=WinXP Version=Windows XP v5.1 build 2600 Service Pack 2 Service Pack=Service Pack 2 Status=Pass [swapFiles] ?:\pagefile.sys=0 [CPU] CPUCount=1 CPUSpeed=2700 CPUFamily=6 CPUModel=7 CPUStepping=10 CPUVendor=Intel CPUName=PentiumĀ® Dual-Core CPU E5400 @ 2.70GHz Status=Pass [Memory] RAM=1024 Status=Pass [Disk Free Space] C: (NTFS), UNICODE=221.11GB Status=Pass [CD-ROMs] DriveLetters=D:\,F:\,H:\ Drives= [Video] Video Card Name=RDPDD Chained DD Video Memory=2048 Desktop Resolution=0x0x0 DirectX=DirectX 9.0c (4.09.00.0904) OpenGL Version=2.1.2 OpenGL Vendor=NVIDIA Corporation OpenGL Renderer=GeForce 7100 / nForce 630i/PCI/SSE2 NVidia Driver=(null) Vid Card Status=Warning Vid Card Driver Status=Fail GL Status=Pass DX Status=Pass [Audio] Sound Card Name=Speakers (Realtek High Definition Audio) Status=Pass ;Game Options from swkotor2.ini [Display Options] FullScreen=1 Disable Movies=0 Disable Intro Movies=0 Sort Modules=1 Width=640 Height=480 BitsPerPixels=32 RefreshRate=60 [sound Options] Number 3D Voices=32 Number 2D Voices=32 2D3D Bias=1.00 Force Software=0 EAX=0 Sound Init=0 Disable Sound=0 [Graphics Options] EnableHardwareMouse=1 FullScreen=0 [Game Options] TooltipDelay Sec=1 [config] firstrun=0
  3. I recently set up a dismemberment mod, and when i did that it told me i needed a cd.....so i set up a no cd crack....and now THE CHARACTERS ARE INVISIBLE!! and the game freezes if you start walking.....please help!! do I need to install the game again? do I need another no cd crack? (I cant find any that work, and the websites always have innappropriate crap on the side....any clean non-virus website that have quality no cd cracks are welcomehttp://64.20.36.214/lucasforums.com/images/smilies/smilie.gif ) please help as soon as possible!! the game was working perfectly before!
×
×
  • Create New...