Jump to content

Home

wolf-uk

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

wolf-uk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Hi I installed JA for the mod and it has not worked I starting to think it might be a problem with the forceware drivers but nvidia said they should work!.....on_your_six said to try the detonator drivers but I dont know where they are. Also does anyone know if I can check if I just have to tick a box in my Nvidia control pannel?
  2. Hi thanks for the reply I have done that (running Version: 93.71) in fact I update my video driver all the time and wipe the one before using driver cleaner pro. Any other advice?
  3. Hi I would love to play this mod as the orignal DF was the frist game I bought for a PC way back in 95! But for some reason I get the below problem I know my Video card is cool as its a NVIDA 7950GT and pent IV 3.4 so what gives? any idea people? all installed in defult dir. JA: v1.0.0.0 win-x86 Aug 5 2003 Initialising zone memory ..... ----- FS_Startup ----- Current search path: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets2.pk3 (62 files) C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets1.pk3 (8320 files) C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData\base\assets0.pk3 (15346 files) C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData/base ---------------------- 23728 files in pk3 files execing default.cfg couldn't exec jaconfig.cfg couldn't exec autoexec.cfg ...detecting CPU, found Intel Pentium IV ------- Input Initialization ------- Skipping check for DirectInput Joystick is not active. ------------------------------------ ----- Client Initialization ----- ----- Initializing Renderer ---- ------------------------------- ----- Client Initialization Complete ----- --- Common Initialization Complete --- Working directory: C:\Program Files\LucasArts\Star Wars Jedi Knight Jedi Academy\GameData Initializing OpenGL subsystem ...initializing QGL succeeded ...setting mode 4: 800 600 FS ...using desktop display depth of 32 ...calling CDS: ok ...registered window class ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 8 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (4) ...setting mode 3: 640 480 FS ...using colorsbits of 16 ...calling CDS: ok ...created window@0,0 (640x480) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ----- CL_Shutdown ----- ----------------------- GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem Any help would be great! Wolf
×
×
  • Create New...