Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 Am I a jawa? No ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No
El Sitherino Posted March 15, 2003 Posted March 15, 2003 Originally posted by Reborn Outcast Am I a jawa? No awwwww:( are you a cantina dude?
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 are you a cantina dude? No ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 Am I in Episode VI? No ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No Am I in Episode VI? No
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 are you a rebel? No are you in episode IV? No ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No Am I in Episode VI? No are you a rebel? No are you in episode IV? No
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 are you 4-lom? No ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No Am I in Episode VI? No are you a rebel? No are you in episode IV? No Are you 4-Lom? No
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 are you an Imperial? No I HAVE A CORRECTION!!! I AM IN EPISODE IV!!! Sorry for the confusion. ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No Am I in Episode VI? No are you a rebel? No are you in episode IV? yes Are you 4-Lom? No are you in episode v? No are you an Imperial? No
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 are u owen lars? No ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No Am I in Episode VI? No are you a rebel? No are you in episode IV? yes Are you 4-Lom? No are you in episode v? No are you an Imperial? No are u owen lars? No
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 are u a jedi? No ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No Am I in Episode VI? No are you a rebel? No are you in episode IV? yes Are you 4-Lom? No are you in episode v? No are you an Imperial? No are u owen lars? No are u a jedi? No
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 are you seen in Mos Eisley? Yes ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No Am I in Episode VI? No are you a rebel? No are you in episode IV? yes Are you 4-Lom? No are you in episode v? No are you an Imperial? No are u owen lars? No are u a jedi? No Are you seen in Mos Eisley? Yes
Reborn Outcast Posted March 15, 2003 Author Posted March 15, 2003 are u a bounty hunter? No are you garindan? No ----Summary---- Am I a creature? No are u in OT? Yes are you a background character? Yes Am I a jawa? No are you a cantina dude? No Am I in Episode VI? No are you a rebel? No are you in episode IV? yes Are you 4-Lom? No are you in episode v? No are you an Imperial? No are u owen lars? No are u a jedi? No Are you seen in Mos Eisley? Yes are u a bounty hunter? No are you garindan? No
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.